• darkblurbg
  • darkblurbg

Leren autorijden is best spannend. Daarom is het heel belangrijk dat je je tijdens de rijlessen op je gemak voelt. Bij Autorijschool Vierhout snappen we dat. Daarom krijg je bij ons altijd een vaste rij-instructeur, die je op een ontspannen en prettige manier de kneepjes van het auto rijden bijbrengt.

Tijdens de rijlessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren je om ver vooruit te kijken en om goed te anticiperen, dus om te gaan met verschillende situaties in het verkeer. Samen zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd aan het rij-examen kan beginnen.

Mijn naam is Rob Vierhout.
Vanaf 2001 ben ik rij-instructeur (gespecialiseerd in cat. B) en sinds 2015 eigenaar van: Autorijschool Vierhout.
Ondanks het grote aanbod van rijscholen (en prijzen) wil ik mij toch onderscheiden.
Autorijschool Vierhout staat voor kwaliteit en heeft als doel om in zo weinig mogelijk lessen een zo goed mogelijk resultaat te halen in een prettige en plezierige lesomgeving.

Wij bieden een stevige en goede basis om van jou een zelfverzekerde weggebruiker te maken!

 

Naast de reguliere lessen kun je bij ons ook terecht voor

  •  Ouderen begeleiding / bijscholing
  •  Autisme / ADHD / ADD / rij angsten
  •  Routine en opfrislessen

Heb je al een rijbewijs maar al jaren niet meer gereden? Of heb je bijvoorbeeld angst voor smalle weggetjes of de autosnelweg? Wij kunnen je helpen om weer onbezorgd de weg op te gaan!

Tijdens deze rijlessen ga je samen met de rij-instructeur op pad in de lesauto of in je eigen auto. Wij zullen dan samen met jou bekijken waar je op kunt letten tijdens het autorijden en je tips meegeven zodat je weer met plezier achter het stuur kan kruipen.